Сюжет и каст

Go down

Сюжет и каст

Писане  Admin on Пон Авг 24, 2009 3:19 pm

Историята поставя изключително актуална тема: колко е трудно да живееш с някого в съвременния свят! Свят, в който жената не иска да отстъпи и милиметър от така трудно извоюваната „женска свобода", поради което много трудно да живее с някой мъж. И, от друга страна, за мъжа никак не е лесно да съжителства с такава жена, която, както изглежда, е в постоянна бойна готовност.

Историята, както разказва писателката, разказва за различни видове любов: романтични, невъзможни, сложни, тежки и хора, които са готови да се борят ежедневно за любовта си и за човека, с когото най-накрая могат да бъдат щастливи.

В същото време, това е история, която забавлява и е изпълнена с комични ситуации. Ситуации, в които зрителите, всеки един от тях, може да се отъждестви с някой от героите, тъй като тази история отразява ежедневните трагедии, борбите и понякога абсурдите, с които всеки се сблъсква по пътя на завоюване сърцето на любимото същество.

Главната героиня в тази история е Дилейди Лопес, която живее в един от кварталите на столицата и продава вестници на една пресечка на централната улица. Тя има две мечти: да стане инженер и да стане годеница на Луис Фернандо.

Въпреки че е излязло лъжа това, че много лесно се става инженер, тя винаги е имала успех като студентка и сама си е извоювала стипендия. При другата й мечта има много трудности, тъй като не познава Луис Фернандо, тъй като само за миг, докато се сменят светлините на светофара, те са разменили погледи. И въпреки че Луис Фернандо е заможен и красив младеж със собствен автомобил, той преминава всяка сутрин през това кръстовище, само за да види отново Дилейди, която е завладяла мислите му.

Дилейди и Луис Фернандо се запознават на един празник, на който тя отива по погрешка облечена като принцеса и той се влюбва в нея, а принцесата по нищо не прилича на жената, която продава вестници. Така, тя се възползва от объркването и го излъгва, създавайки една Дилейди, която не съществува, а той, както и нейният въображаем годеник, се влюбва в момиче, което не е тя.

Но това е само едни от проблемите, с които трябва да се справи тази двойка - Луис Фернандо е сред най-желаните ергени. Той е красив, архитект, има добра работа, хубав автомобил. Той е кавалер и приятен младеж, поради което девойките го преследват - факт, който искрено го забавлява. Има си формална годеница, Фелисия, и други, между които е Татянита, най-добрата й приятелка.

Трябва да се отбележи и един факт, който не е известен на нито един от двамата - Гладис, майката на Дилейди, е била на времето прислужница в дома на Луис Фернандо и Дилейди се явява дъщеря на прислужница. Но това не е всичко, Гладис е самотна майка. Тя е твърда жена, която е преживяла много и иска да види голямата си дъщеря да се реализира в живота и да сбъдне мечтите, които самата тя не е успяла да изпълни: иска да я види дипломирана и щастлива, толкова щастлива, колкото тя не е успяла по вина на всички мъже, които са я измамили и изоставили сама. Гладис не вярва на мъжете и е отгледала дъщеря си по този принцип.
Междувременно, в квартала, в който живее Дилейди, пристига един младеж, Аурелиано Маркес. Аурелиано има тъмно минало, което иска да забрави, още повече след като се запознава с Дилейди. Той се влюбва в нея и се бори да стане добър човек, способен да я завоюва. Аурелиано се сблъсква с Луис Фернандо и двамата се борят за любовта на Дилейди. Аурелиано смята, че има преимущество заради силната си любов към нея и заради това, че и двамата произхождат от низините и следователно, Дилейди не трябва да го лъже.

Аурелиано Маркес — Адриан Делгадо (Adrián Delgado)
Дилейди Мария Лопес — Даниела Алварадо (Daniela Alvarado)
Луис Фернандо Гарсия Малаве — Джонатан Монтенегро (Jonathan Montenegro)
Фелисита Гусман — Саир Монтес (Zahir Montes)
Ромуло Гарсия — Карлос Мата (Carlos Mata)
Егле Малаве — Елба Ескобар (Elba Escobar)
Нена Сифуентес — Каролина Перпетуо (Carolina Perpetuo)
Габриел Маркес — Франклин Виргес (Franklin Vírgüez)
Гладис Лопес — Мими Ласо (Mimi Lazo)
Рамон Гусман — Хуан Мануел Монтесинос (Juan Manuel Montesinos)
Паскуилита Гусман — Соня Виямисар (Sonia Villamizar)
Марко А. Гранадос — Мануел Есколано (Manuel Escolano)
Матилде Санчес — Мария Антониета Дуке (María Antonieta Duque)
Гонсало Малаве — Рафаел Ромеро (Rafael Romero)
Хосе Тадео Малаве — Раул Амундарай (Raúl Amundaray)
Росита Малаве — Марисол Матео (Marisol Mateo)
Анабел Риверо (Anabell Rivero)
Луис Хосе Сантандер (Luis José Santander)
Татяна Сифуентес — Патрисия Шварцгрубер (Patricia Schwarzgruber)
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.8forum.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите