Сюжет и каст

Go down

Сюжет и каст

Писане  Admin on Пон Авг 24, 2009 3:07 pm

Патрисия Крус е жена, която не се бои от нищо. Тя е краварка, способна да подчини теле сама и да събира конете с необикновени умения. Преди няколко години се е наложило да се скрие в ранчото, отправяйки се в село в равнината Пуерто Дорадо. Там тя обикаля улиците, изпълнени с хора, за да намери мъжа, който я е изнасилил, убил е съпруга й и след това я е прострелял, смятайки я за мъртва. Назад е останало наивната девойка, която се е омъжила за Умберто, скромен селянин, който е допуснал само една грешка: да се противопостави на волята на Антонио де ла Торе, най-големият скотовъдец в района, мултимилионер, собственик на имението „La Dorada". Собственик и господар на Пуерто Дорадо.

Антонио е приел като кръвна обида факта, че Умберто не е поискал да му продаде земята, за да построи съвременен хладилник. В сватбената нощ, когато Патрисия и Умберто са искали да консумират брака си, Антонио пристигнал с мъже с качулки. Те са се опитали да притиснат Умберто, за да подпише документите, но след като той отказал, самият Де ла Торе изнасилил Патрисия, която не е успяла да види лицето му заради качулката, но е видяла татуировка във формата на шахматен кон на врата му.

След това, Антонио стрелял по Умберто и Патрисия и наредил да изхвърлят труповете им в реката. Жената е била спасена от Пиер, французин, собственик на популярен бар близо до реката, в която е била изхвърлена и я е спасил с помощта на приятелката си Хасинта. Едва възстановила се и водена от желанието за мъст, Патрисия се връща в земята си, за да открие кой е извършил тази жестокост. Но Антонио вече е използвал властта си и е присвоил земята, а Патрисия не може да направи нищо.

Без семейство и без да има къде да отиде, Патрисия е приета в ранчото на Хасинта. Пиер й предлага да живее там скрита, за да не я видят убийците и да довършат работата си. Така, тя започва да се учи как да се справя на полето като жителите на равнината с помощта на новите си приятели. Тя се превръща в краварката, която е сега. И въпреки че на външен вид се е променила много, в себе си тя продължава да жадува мъст и всяка нощ се заклева да отмъсти пред гроба на съпруга си.

Но съдбата е подготвила голяма изненада за Патрисия. В деня, в който тя решава да се покаже в селото, по време на състезания с коне, тя се запознава със Себастиан. Той е поривист младеж, който тъкмо пристига от столицата, след като е завършил икономика.

Физическото привличане е взаимно, но силните им темпераменти са причината за една много конфликтна връзка. Патрисия е много непокорна и се бои от мъжете и любовта, докато Себастиан е толкова очарован от нея, че много скоро се оказва влюбен в нея, въпреки че е е сгоден за Нена и скоро трябва да се ожени.

Нито един от двамата не подозира, че тази зараждаща се връзка ще предизвика цялото зло, тъй като Себастиан е единственият син на Антонио де ла Торе, мъжът, който е изнасилил Патрисия.

Патрисия Крус — Кристина Уманя (Cristina Umaña)
Себастиан де ла Торе — Андрес Хуан (Andrés Juan)
Антонио де ла Торе — Роландо Тарахано (Rolando Tarajano)
Нена Монталво — Валентина Акоста (Valentina Acosta)
Габино Енсисо — Роналд Аясо (Ronald Ayazo)
Сусана де Монталво — Марсела Агудело (Marcela Agudelo)
Естер де ла Торе — Мириам де Лурдес (Myriam De Lourdes)
Алкараван — Хорхе Карденас (Jorge Cárdenas)
Бетси Грисалес — Никол Сантамария (Nicole Santamaría)
Даниел — Педро Луис Фая (Pedro Luis Falla)
Сентея — Хайро Ородоньес (Jairo Ordóñez)
Естебан Камарго — Хосе Нарваес (José Narváez)
Фабиан Монталво — Маурисио Фигероа (Mauricio Figueroa)
Пиер льо Гранд — Клод Пимонт (Claude Pimont)
Силвия — Юри Варгас (Yuri Vargas)
Аусенсия — Естефания Годой (Estefanía Godoy)
Мелинда Контрерас — Анджелин Монвайо (Angeline Monvayo)
Сорая Грисалес — Барбара Переа (Bárbara Perea)
Хасинта Паес — Адриана Рикардо (Adriana Ricardo)
Мартин Асеро — Роберто Кано (Roberto Cano)
Миранда — Мария Фернанда Мартинес (María Fernanda Martínez)
Хулиета — Каролина Сабино (Carolina Sabino)
Йоланда де Пардо — Марта Силва (Martha Silva)
Рамон Пардо — Херардо де Франсиско (Gerardo de Francisco)
Симон Енсисо — Родолфо Валдес (Rodolfo Valdez)
Мария Вирхиния — Лина Ангарита (Lina Angarita)
Карина — Евелин Сантос (Evelyn Santos)
Умберто (съпругът на Патрисия) — Луис Фернандо Салас (Luis Fernando Salas)
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 20

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.8forum.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите