Сюжет

Go down

Сюжет

Писане  Admin on Пон Авг 24, 2009 2:40 am

Сърцето на богатият земевладелец Алваро Монтайано попада в ноктите на ревността, когато прочита едно писмо, което мисли, че е предназначено за съпругата му Соледад.

Писмото го кара да си мисли, че съпругата му го мами с Хосе и дъщеря му Алина е продукт на това предателство.

Без да изслуша доводите й, че е невинна, затваря Соледад в отдалечено имение, в което се произвежда кафе в планината Сиера Ескондида (Скрита планина) и очаква с омраза Алина да се прибере у дома, за да я направи също жертва на отмъщението си.

Без да подозира болката, която я очаква, Алина изживява щастлив романс с Емилио Валтиера, един привлекателен военен, който е кавалер, открил в нея любовта на живота си.

Изпълнена с илюзии, Алина пристига в имението, за да се срещне с един баща, превърнал се в чудовище, който несправедливо и със заплахи, я изпраща в Сиера Ескондида да живее в колибата на старата лечителка Люба.

За да защити живота на майка си, Алина приема да живее в тези мизерни условия и от този момент нататък хората от Сиера Ескондида започват да я наричат Флор дел Кампо (Цвете от полето).

Когато Емилио пристига да търси Алина, Алваро му казва, че момичето и майка му са заминали за чужбина. Емилио се чувства отчаян, мислейки, че любовта, в която тя му се е клела е била лъжа.

Минават 2 години и Емилио, сега груб и огорчен, се среща с Флор дел Кампо, която не разпознава заради скромния си и смирен външен вид.

Тъй като му напомня за Алина, озлоблението, което все още таи в себе си, го кара да се отнася грубо с момичето, но и не може да не се чувства привлечен от нея. Когато Алваро го кара да повярва, че Алина е починала при инцидент, Емилио, изпълнен с болка, решава да се ожени за Флор дел Кампо, но церемонията е прекъсната от Алваро, който няма да позволи на Алина да бъде щастлива и ранява тежко Емилио.

Скоро в църквата се появява жена на име Телма, която заявява, че е бременна от Емилио и кара насила свещеникът да я омъжи за него по ускорената предсмъртна процедура.

Но Емилио оцелява и сега, може би твърде късно, Алина ще трябва да се бори срещу интригите на Телма за любовта на Емилио и също срещу позорната лъжа, която е разрушила живота на майка й и е превърнала собственият й баща в нейния най-лош враг.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 19

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.8forum.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите