Каст и сюжет

Go down

Каст и сюжет

Писане  Admin on Нед Авг 23, 2009 2:34 pm

Cast:

Susana Gonzalez
.......... Maria Liz

Victor Noriega
.......... Sebastian

Eugenia Cauduro
.......... Araceli

Victor Gonzalez
.......... Marcelo Carbajal

Ismael la Rosa


Joana Benedek


Ingrid Martz


Carlos Augusto Maldonado


Roberto Vander


Maritza Bustamante


Alba Roversi


Yul Burkle


Alan


Jorge Martinez


Alma Delfina


Raul Xiques


Sabrina Olmedo
.......... Keyla

Jean Pierre Vismara


Gabriela Vergara


Victor Camara
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 19

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.8forum.info

Върнете се в началото Go down

Re: Каст и сюжет

Писане  Admin on Нед Авг 23, 2009 2:36 pm

Сюжет:Животът ще свърже съдбите на Мария Лиз и Себастиан, без да подозират за изпитанията, през които ще трябва да преминат, докато разберат, че Любовта няма цена. Мария Лиз живее в бедняшки кватрал на град Мексико, със своята баба и един старец, англичанин, на име Хенри Александър. Мария Лиз е била на 12 години, когато нейната майка, изоставена от съпруга си, изпада в дълбока депресия и не след дълго умира. Господин Александър, току що е изгубил, своето състояние на борсата и допълнителния удар от смъртта на дъщеря му сериозно увреждат разсъдъка му. Благодарение на силата и решителността си, Мария

Животът ще свърже съдбите на Мария Лиз и Себастиан, без да подозират за изпитанията, през които ще трябва да преминат, докато разберат, че Любовта няма цена.

Мария Лиз живее в бедняшки кватрал на град Мексико, със своята баба и един старец, англичанин, на име Хенри Александър. Мария Лиз е била на 12 години, когато нейната майка, изоставена от съпруга си, изпада в дълбока депресия и не след дълго умира. Господин Александър, току що е изгубил, своето състояние на борсата и допълнителния удар от смъртта на дъщеря му сериозно увреждат разсъдъка му.

Благодарение на силата и решителността си, Мария Лиз успява да завърши училище и започва работа като медицинска сестра, макар че не изоставя, своята мечта да учи медицина. Със заплатата си издържа дядо си.

Мария Лиз също така помага с каквото може на своя годеник Марсело, който учи за инженер. Но Марсело е егоист, който само мисли как да завърши своето обучение, за да се измъкне от бедняшкия квартал, и веднага щом си намири добра работа, забравя за жертвите на родителите си и Мария Лиз.

В богат квартал на Мексико, живее Себастиан, със своята майка доня Лукресия. Себастиан е инженер, млад, ерудиран мъж, който презира фалшивия свят, в който живее майка му.

Марсело започва работа във фирмата, в която работи Себастиан и съвсем забравя за обещанието да се ожени за Мария Лиз. Започва да върти интриги, за да се добере до мястото на Себастиан....и до неговата годеница Арасели, която е дъщеря на собственика на фирмата.

При инцидент един работник е ранен и Себастиан го закарва в болницата, където работи Мария Лиз. Макар първата им среща да е конфликтна Себастиан признава, че тя е една много добра медицинска сестра и след известно време, я запознава с майка си. Но доня Лукресия започва да прави живота на момичето невъзможен, когато си дава сметка, че синът й е влюбен в нея и тя в него. Доня Лукресия иска за сина си икономическа сигурност и социален статус, каквито ще му донесат бракът с красивата Арасели.

Обаче Себастиан е влюбен в Мария Лиз, жената на неговите мечти, жена благородна, силна и искрена, която знае, че любовта няма цена.
avatar
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 4897
Присъедини се към дата * : 26.07.2009
Възраст * : 19

Вижте профила на потребителя http://telenovelibg.8forum.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите